میدانید که ارتباطات در دنیای امروز حرف اول را میزند. به این روش عده ای که علایق و سلایق مشترک و نیازهای مشترکی دارند، دور هم جمع میشوند و چه پتانسیل بزرگی برای هم افزائی ایجاد میشود. شاید با آشنا شدن با دیدگاههای افراد دیگری که در جمع هستند، شما بتوانید یک شریک تجاری خوب، یا یک مشتری خوب، یا یک تامین کننده که مدتها دنبالش بوده اید را بیابید. به قول خارجی ها:
Never say no to networking
در فیلم اتفاقاتی می افتد که در زندگی معمولی کمتر رخ میدهد، یا حداقل این حجم و توالی اتفاقات ممکن است رخ ندهد. دیدن فیلم، همراه با یک گروه همفکر و هم علاقه، کمک میکند که از عقل جمعی برای مقابله با این اتفاقات که مثالهایی از آن برای من و شما هم ممکن است رخ دهد، کمک میکند.
وقتی واقعه را در فیلمی میبینی و عکس العمل فرد را هم در فیلم میبینی و نتایجش را هم که میبینی، آن وقت میتوانی نسبت به روندها و اعمال مدیران فیلم (که مثلاً میتواند یک مادر بزرگ باشد یا یک پدر یا یک بچه) قضاوت کنی و خودت را با آنها مقایسه کنی. این همان چیزی است که کم و بیش در کوچینگ اتفاق می افتد. خیلی مفید است. به نظرم درست مثل این است که تیمهای ورزشی فیلم بازیهای تیمهای رقیب را میبینند و تحلیل میکنند.
درخواهی یافت که کجا باید چه کاری میکرد یا نمیکرد، مگر آنچه کوچها میگویند، جز این است؟
خیلی وقتها ما با دیدن موارد روزمره، نمیتوانیم کار درست را انتخاب کنیم یا تشخیص دهیم. دیدن این فیلمها به ما کمک میکند که قوه تشخیصمان را هم بالا ببریم.
به نظرم این کار کمک میکند که چشمها را بشوئیم و دیگرگون ببینیم.
اقدامات مدیریتی در ظرفی از زمان و فرهنگ و مکان، درست یا غلط خواهند بود. این تفاوتهای فرهنگی را خیلی خوب میتوان در فیلمهایی که به فرهنگهای دیگر مربوط هستند، دید و آموخت.
یادمان باشد که قرار نیست تمام کارهای فیلم درست باشد، از این فیلم دیدن، ممکن است کارهایی را هم که نباید کرد، بیاموزیم.
تحلیل فیلم جنجالی برادران لیلا توسط امین بسطامی مدرس علوم رسانه
در فضای مجازی به قدری شرایط بدون قید و شرط ترسیم شده است که چیزی وجود ندارد که به وسیله آن بتوان جلوی تضییع حقوق را گرفت. این میزان آزادی بی قید و شرطی که در فضای مجازی امروز وجود دارد، به ویژه در حوزه نقد، اعتراض و... نگرانی های شدیدی را در جوامع انسانی به وجود آورده است.
عشق های چند ضلعی، خیانت، خشونت و... پای ثابت آثار شبکه نمایش خانگی است. این موضوعات در حالی آگاهانه در خدمت تجاری سازی هنر و سینما در آمده است که در فرهنگ ایرانی اسلامی جایگاهی ندارد.
نبرد شناختی-ترکیبی در عرصه رسانه با تسخیر ۲ حوزه (ذهن - مغز) و (قلب- دل) مردم را گروگان می گیرد و مخاطب منفعل در این فضا به راحتی توسط صاحبان رسانهها و تولیدکنندهای پیام، به هر سمتی که آنها بخواهند هدایت میشود.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه