تحلیل فیلم جنجالی برادران لیلا توسط امین بسطامی مدرس علوم رسانه
نبرد شناختی-ترکیبی در عرصه رسانه با تسخیر ۲ حوزه (ذهن - مغز) و (قلب- دل) مردم را گروگان می گیرد و مخاطب منفعل در این فضا به راحتی توسط صاحبان رسانهها و تولیدکنندهای پیام، به هر سمتی که آنها بخواهند هدایت میشود.
انتشار این تحلیل ها در طیف کانال های ضد امنیتی، ضد انقلاب، حلقه انحرافی متظاهر به عدالتخواهی، و وابسته به ائتلاف اشرافی مدعی اصلاحات و اعتدال، نشان می دهد هدف جنجال اخیر، فراتر از زدن قالیباف (به بهانه سفر دختر و داماد و همسر او به ترکیه) است.
امروزه بدون حضور در دنیای دیجیتال نمی توان در کسب و کار موفقیتی کسب کرد و بدون یک محتوای مناسب و درخور نیز نمی توان در دنیای دیجیتال مطرح شد. بنابراین رمز موفقیت شرکت ها و مؤسسات تجاری، ارائه محتوای جذاب و مرتبط با مخاطب است. در این مقاله شما را با انواع محتوایی که می توانید برای جذب مخاطبان به کار ببرید، آشنا خواهیم کرد و به برخی از پرسش های مهم در زمینه تولید محتوا پاسخ خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.
برای استفاده حداکثری از رسانهها و آسیب دیدن حداقلی از آنها، باید مراحل و قدمهایی برداشت. این مراحل و قدمها، متناسب با نوع فعالیت هر کس در فضای رسانهها متفاوت است، اما بخشی از این مراحل، بهصورت عمومی و برای تمام کسانی است که امروزه با رسانهها درگیر هستند.
در این مقاله سعی شده چند نکته که در رابطه با امنیت کامپیوتر اهمیت اساسی دارند به صورت مختصر شرح داده شوند. یک کاربر در صورت رعایت این نکات می تواند تا حدود زیادی از حفظ امنیت سیستم کامپیوتری خود مطمئن باشد.
امروزه به دلیل شیوع بیماری کرونا تجهیزات هوشمندی که دارای توانایی اتصال به اینترنت می باشند مانند گوشی تلفن، رایانه های همراه و حتی سیستم های بازی از استفاده روز افزونی برخوردار شده اند. از این رو کاربران مخصوصا کودکان فقط با یک کلیک می توانند به هر چیزی که اراده کنند در فضای مجازی دسترسی داشته باشند. این مسئله برای والدین بسیار نگران کننده است زیرا معمولا کودکان در هر خانه ای به یکی از دستگاه های مجهز به اینترنت دسترسی دارند.
بازی های اینترنتی و سرگرمیهای موجود در فضای مجازی سبب شده بسیاری از کودکان طعم اعتیاد به اینترنت و بازیهای رایانهای را تجربه کنند.
مدیران ایران، یک کار جالب دیگر کرده، فیلمها را انتخاب میکند و با عده ای مدیر یا علاقمند به مسائل مدیریتی، آن فیلمها را از دید مدیریتی تحلیل میکنند. اسمش هم جالب است. گذاشته اند “چهلنما“، یعنی سینما که سینماست، 10 نما هم از دید مدیریتی به آن اضافه میشود. اما راستی این کار چه سودی دارد؟ فقط دیدن یک فیلم؟ به نظر منافع بیشتری دارد…